WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
16 maart Tienerdisco
's-Graveland, ma 11 maart 2013

Op 16 maart is er tienerdisco bij de SV 's-Graveland. Een aantal keer per jaar organiseert de SV 's-Graveland een instuif voor tieners, de Wijdemerentienerdisco.

persbericht

Zaterdag 16 maart Spring en Dance bij de Tienerdisco

Een aantal keer per jaar organiseert de SV ´s- Graveland een instuif voor tieners, de Wijdemerentienerdisco.

Zaterdag 16 maart as. is het al weer tijd voor de èèn na laatste disco van dit schooljaar. De disco is voor alle tieners tussen 10 en 14 jaar uit Wijdemeren. Wegens aanhoudende lentekriebels is het thema deze maand: Spring.

Everybody dance

De kantine van SV ´s Graveland wordt zaterdag 16 maart door de vrijwilligers van de tienerdisco omgebouwd tot een danspaleis met een dansvloer, discolichten en de draaitafels van DJ Tanno. Voetjes van de vloer dus. De tienerdisco wordt extra opgeluisterd door een optreden van de dansers van Barbara Schriek Dance Centre. Barbara Schriek heeft een drukke zaterdag met een gezellige Ladies Day op de boerderij. De dansers hebben echter genoeg energie om ´s avonds nog een spetterend optreden te geven bij de tienerdisco. Dit optreden wil je niet missen.

Je bent erbij?!

We beginnen zaterdag de 16de om 19.30 uur en de laatste dansplaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd. De toegang is zoals altijd 1 euro. Het thema Spring is een mooie gelegenheid om je lente garderobe te voorschijn te halen. De kantine wordt natuurlijk voorzien van lenteversiering, discolichten en DJ Tanno zorgt voor de hits. Je bent er toch ook bij?

Informatie

Zaterdag 16 maart
Van 19.30 tot 21.30 uur
Kantine voetbalclub sv ´s-Graveland, Kininelaantje 1, ´s-Graveland
Toegang €1,- (meeste consumpties €0,50)
Alleen voor tieners tussen 10 en 14 jaar. Je kunt alleen tussentijds de disco verlaten als je door je ouders wordt opgehaald.

Internet: www.svsgraveland.com
Twitter: wij10rdisco
Hyves: Wijdemerentienerdisco

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief