WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vakantie met het Rode Kruis
Wijdemeren, wo 6 maart 2013

Het Nederlandse Rode Kruis biedt een bijzondere vakantie aan. Juist aan mensen die denken dat een weekje zonder sleur niet voor hen is weggelegd.

persbericht

Bijzonder aanbod: goed verzorgd op vakantie
met het Nederlandse Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis komt met een bijzonder aanbod voor een bijzondere vakantie. Een aanbod aan mensen die denken dat een weekje zonder sleur niet voor hen is weggelegd.

Iedereen weet dat een korte vakantie wonderen kan doen. Nieuwe mensen ontmoeten, genieten van natuur en cultuur. Of juist helemaal niets doen want dat kan ook. Het gaat er eerst en vooral om dat je opknapt van zo’n vakantie.

Er is een groep voor wie zo’n weekje zonder dagelijkse beslommeringen moeilijk bereikbaar lijkt. Toch is die mogelijkheid er ook van hen. Dankzij het Nederlandse Rode Kruis kunnen mensen ook op vakantie als ze minder mobiel zijn of veel zorg nodig hebben.

Al ruim zestig jaar organiseert het Nederlandse Rode Kruis volledig verzorgde vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die er alleen voor staan, geïsoleerd zijn. Het Nederlandse Rode Kruis is op dit gebied specialist en biedt een aantal mogelijkheden.

Voor een weekje eropuit, meestal van maandag tot en met zaterdag, kunt u boeken op het bekende vakantieschip J. Henri Dunant. U kunt er ook kiezen voor één van onze hotels te logeren. Het zijn er in totaal drie, hotel IJsselvliedt in Wezep, aan de noordrand van Veluwe, De Valkenberg in Rheden en De Paardenstal in dezelfde plaats in de buurt van Arnhem.

Over het vervoer heen en terug naar uw vakantiebestemming hoeft u niet in te zitten. Goede verzorging betekent dat Het Nederlandse Rode Kruis ook op dat terrein ondersteuning biedt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Bel dan het kantoor van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Gooistreek-BEL in Bussum. Het telefoonnummer is 035-6922622.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief