WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Regionale Schoolschaakfinales
Wijdemeren, di 5 maart 2013

Zaterdag 9 maart reizen de twee beste schoolschaakteams uit onze gemeente voor de negende keer af naar de regionale finales.

ingezonden bericht

Zaterdag Regionale Finales

Zaterdag 9 maart reizen de twee beste schoolschaakteams uit onze gemeente af naar de regionale finales. Het is de negende keer dat we daar aanwezig zijn namens de Wijdemeren.

De teams van de Warinschool en de Sterrenwachter hebben wat aanvullende lessen gekregen om zo beter beslagen ten ijs te komen in Amersfoort.
Uiteraard wensen we de kinderen heel veel plezier en wie weet wordt het goede resultaat van vorig jaar nog wel verbeterd, toen werd het team van de Curtevenneschool uit Kortenhoef 16e van de gehele regio.
De lat ligt hoog, de vraag is of hij dit jaar nog hoger gelegd wordt. Het team van de Sterrenwachter uit Loosdrecht greep vorig jaar net naast de volgende ronde, welke een week later gespeeld wordt, dus ook daar valt wellicht nog wat te winnen.

We duimen en houden u uiteraard op de hoogte van de verrichtingen in Amersfoort van onze jongens.
Onze dank gaat uit naar de sponsoren, c1000 van de Bunt, Uitgeverij en weerstation de Arend, W. de Jongh Rijwielen, Smallenburg glas, verf en behang, oogmerk Briljant, Berko en kindercastingburo the kids. En uiteraard ook alle vrijwilligers en Ab Krook die met een mooie speech het toernooi opende.

Op de website, http://schoolschaak.tk staat elke dag een nieuw schaakprobleem waar mensen hun schaakkennis kunen ophalen en verbeteren.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief