WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pony's op de Jaarmarkt
'Nederhorst den Berg, wo 8 mei 2013

Rijvereniging Nederhorst den Berg staat zaterdag met pony's op de Jaarmarkt op het Noordereinde in 's-Graveland.

persbericht

40 jaar promotie op de Veemarkt 's-Graveland

Rijvereniging Nederhorst den Berg staat ook dit jaar weer met pony's op de veemarkt /braderie van 's-Graveland op 11 mei aanstaande.

Dit jaar wel met een extra speciaal tintje. Rijvereniging Nederhorst den Berg bestaat namelijk in juni dit jaar 40 jaar. Het is bijna niet te geloven dat de oprichting van toen ponyclub Nederhorst den Berg al 40 jaar geleden is. Op een veldje aan de Meerlaan is het allemaal klein begonnen. Nu is de vereniging uitgegroeid tot een volwassen club met meer dan 300 leden.

Op de braderie worden ballonnen uitgedeeld en flyers om onze open jubileumdag te promoten. Ook is er voor belangstellenden een proefles af te spreken tegen een gereduceerd tarief.
De jubileumdag is 16 juni, maar de dagen ervoor is er ook al feest met wedstrijden en een heuse cross. Op deze jubileumdag, 16 juni, worden er demonstraties gegeven en kunnen kinderen gratis rondjes op de paarden maken. Tevens hebben wij een feestterrein waar de hele dag een gratis zweefmolen draait en een braderie met snuisterijen en lekkernijen.

Kortom : Zoek ons op op de gezellige veemarkt van 's-Graveland.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief