WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Veenstaete Een Jaar
Kortenhoef, do 27 juni 2013

Afgelopen weekend werd de eerste verjaardag van zorgcentrum Veenstaete in Kortenhoef gevierd met een zomerfeest.

ingezonden bericht

1-jarig bestaan Veenstaete: Zomerfeest!

Inovum en de Vrienden van Veenstaete organiseerden afgelopen weekend, één jaar na het grandioze openingsfeest op 30 juni 2012, het 1-jarig bestaan van Veenstaete met een gezellig besloten zomerfeest.

Meer dan 100 mensen: huurders, bewoners rondom Veenstaete, Cliëntenraad en Bewonerscommissie, de bewoners van de twee groepswoningen, en enthousiaste meehelpende vrijwilligers werden getrakteerd!
De traktatie bestond uit een gezellige borrel, een goed verzorgd Chinees buffet en natuurlijk een aanstekelijk optreden van een smartlappenkoor uit Weesp.
Ontvangt u binnenkort een mooie ansichtkaart met de groeten uit Veenstaete..., dan weet u nu alvast welk presentje Inovum aan de huurders, vrijwilligers en medewerkers van Veenstaete gegeven heeft.

Heeft u interesse om binnenkort of op termijn een mooi appartement in Veenstaete te huren - met alle gemaksdiensten en 24 uur per dag/7 dagen per week zorg onder handbereik - meldt u zich dan aan via www.veenstaete.nl of bel met 035 - 5888387. Op deze website vindt u ook het aanmeldformulier voor een lidmaatschap van de Vrienden.

De Vrienden van Veenstaete organiseren het gehele jaar door activiteiten voor senioren in Veenstaete en in de wijk rondom. En zij willen graag ieder jaar zo'n mooi zomerfeest geven!
Dat kan met uw bijdrage! Wordt u ook lid?

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief