WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
SV 's-Graveland: Dak eraf
's-Graveland, wo 12 juni 2013

Letterlijk en figuurlijk gaat binnenkort bij de s.v. 's-Graveland het dak er af. Het dak van het clubhuis wel te verstaan.

ingezonden bericht

Het dak gaat er af !!!

Letterlijk en figuurlijk gaat binnenkort bij de s.v. ’s-Graveland het dak er af. Het dak van het clubhuis wel te verstaan.

Nadat het clubhuis in 1976 door de vereniging zelf gebouwd is, is er in de loop der jaren natuurlijk het nodige groot en klein onderhoud uitgevoerd aan het gebouw. Ook het dak is al een aantal keren gerepareerd. Lapmiddelen helpen deze keer echter niet meer.

Nadat de club een drukke week heeft afgesloten, met vrijdag een algemene ledenvergadering en zaterdag een feest voor de A- en B-junioren, is er gisteren gestart met de voorbereidingen op de grote klus die dinsdag 25 juni gaat beginnen. Dan zal er in een periode van 2-3 weken een compleet nieuw dak op het clubhuis aangebracht worden. Allereerst moet het complete clubhuis leeggehaald worden. Vervolgens wordt het systeemplafond gedemonteerd. Gelukkig hebben zich veel vrijwilligers aangemeld om een hand(je) te helpen.

De s.v.  zal over een aantal weken een nieuw dak en plafond rijker zijn, maar echter ook € 55.000 armer. Gelukkig heeft de vereniging de laatste jaren steeds geld opzij gezet voor het onderhoud aan het clubhuis, zodat de hele renovatie uit eigen middelen betaald zal gaan worden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief