WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WIJ-party (en afscheid)
Kortenhoef, do 10 januari 2013

Morgenavond organiseert WIJ een feest in de Dobber in Kortenhoef. Geen begin van de campagne, want WIJ stopt volgend jaar.

WIJ organiseert morgenavond een feest in de Dobber. In de email die gisteren door WIJ werd verzonden staat:

"Zoals u wellicht weet heeft ‘WIJ’ een zetel in de gemeenteraad. ‘WIJ’ wil benadrukken dat we met de 'WIJ-party' geen enkel politiek gewin voor ogen hebben. Sterker nog, 'WIJ' zal bij de komende gemeenteraadverkiezingen begin 2014, niet meedoen. Doel van deze avond is dat we willen laten zien dat we met beperkte middelen, maar met elkaar, veel kunnen bereiken."

persbericht

Verrassend avondje theater voor hele gezin in ‘De Dobber’
Vrijdag de ‘WIJ’ Party!

Het is bijna zover. Nog een paar nachtjes slapen en het feest kan beginnen. Want dat het een feest wordt is wel duidelijk. Veel enthousiaste reacties, leuke en bijzondere acts en spontane hulp van diverse personen en bedrijven zijn de ingrediënten voor een gezellige en bonte avond in de Dobber.


Tom Cornelissen steekt de fik in de Inspiratie.

Onder het publiek wordt een tv, inclusief dvd verloot. Nog een reden om je te laten zien op de WIJ Party!
Voeg aan het geheel nog de presentatie van Tom Cornelissen toe en de Dobber verandert van een dorpshuis in een vijf-sterren theater. Om de bezoekers zich ook zo te laten voelen is er een entree bedacht die past bij deze ‘première’ avond. De ‘rode loper’ is uitgerold en u wordt als een bekende Nederlander door een professioneel fotografe vastgelegd op de gevoelige plaat.
In de foyer kunt u, genietend van uw kopje koffie of iets anders, zich verbazen over de jongens van Mojo Magic. Goochelaars die op onnavolgbare wijze trucs uithalen waar u met uw neus boven op staat maar toch niet begrijpt hoe het kan. Op deze wijze wachten is voor niemand een straf. Voor u het weet is het tijd voor de optredens in de zaal.

Reischeque van 500 euro

De strijd om de reischeque van 500 euro zal om 20.00 uur ontbranden. We zijn zeer tevreden met het aantal aanmeldingen. Acht acts zijn al zeker maar we rekenen uiteindelijk op tien. Acts die beoordeeld worden door een driekoppige deskundige jury bestaande uit Willie Das, Emile Bakker en Herman Stuijver. Er wordt deze avond gedanst, gemusiceerd, gezongen en toneel gespeeld. Door individuele deelnemers, door duo’s, door groepen, door jong en door wat ouder. Maar allen hebben één ding gemeen: INSPIRATIE.  Dat is ook het thema van deze avond: Wat Inspireert Jou (WIJ)

Inspiratie, ja, en….

Door inspiratie is de kans een stuk groter dat je het onmogelijke bereikt. Inspanningen worden niet als last ervaren maar simpel als weg die leidt naar het uiteindelijke doel.   Hoewel ‘WIJ’ de link met de politiek met betrekking tot deze avond zeker niet wil benadrukken is inspiratie wel een eigenschap die we een beetje missen in de politiek. Er wordt gewikt en gewogen en bij elk ietwat gedurfd plan wordt algauw de vraag gezegd; “Ja, maar…..” en vervolgens verschijnen er dan allerlei beren op de weg waardoor de moed je bij voorbaat in de schoenen zakt. Weg energie, weg mooie plannetjes. Dat kan volgens ‘WIJ’ anders. Zeg geen “Ja,  maar…” maar “Ja, en…”. Ja, en ..wat moet ik daarvoor doen? Ja, en …wie kan mij daarbij helpen? Ja, en …dat willen we! Niet de onmogelijkheden zien maar de mogelijkheden. Dan pas kunnen we echt iets bereiken. Een eigenschap die we in deze tijd hard nodig hebben. Weg met het doemdenken. Samen kunnen we veel.
Zo is ook de WIJ party tot stand gekomen. Met geringe middelen maar met de belangeloze hulp van velen wordt het hopelijk een avond om niet te vergeten. We gaan er alles aan doen om dat te realiseren.

Informatie

Tot vrijdagavond de 11e in de Dobber. Aanvang 20.00 uur. De Dobber is  open vanaf 19.30 uur.
Voor  kaarten zie www.wijwijdemeren.nl of bel met 06 30 46 46 44. En natuurlijk kun je ook nog een kaartje aan de deur kopen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief