WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Brand Ankeveen
Ankeveen, wo 9 januari 2013

RTVNH besteedt veel aandacht aan de brand in Ankeveen. De woningcorporatie gaat de huur opzeggen. De buurt kreeg een brief van de gemeente.


Beeld uit de Nieuwsuitzending van RTVNH van gisteren.

De brand in Ankeveen die in de nacht van 30 december werd aangestoken door een verwarde man, die woonde aan de Van Blarcumlaan, houdt de gemoederen nog bezig. Er is ook sprake van schoten tijdens de brand en explosieven in de woning.

RTVNH

Op RTV Noord-Holland wordt in het nieuws veel aandacht aan de kwestie geschonken.Er zijn beelden te zien van de brand en er worden directe buren geinterviewd. In de krant van vandaag staat dat de gemeente samen met woningbouwcorporatie Gooi en Omstreken een procedure in gang heeft gezet om de 39-jarige manuit zijn uis te zetten en de huur op te zeggen. Intussen vindt er nog steeds onderzoek door de politie plaats in het pand.

Voorlichting

De gemeente hield maandagavond een bijeenkomst in De Drie Dorpen voor de direct betrokkenen uit de omgeving van de woning. De rest van de buurt kreeg een brief van de gemeente waarin uitgebreide toelichting wordt gegeven op de situatie. Twee gezinnen hebben vervangende woonruimte gekregen.

bron
RTVNH, G&E
foto
RTVNH
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief