WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gevolgen brand Ankeveen
Ankeveen, vr 4 januari 2013

In de nacht van 30 op 31 december stak een verwarde man zijn duplexwoning aan de Van Blarcumlaan in Ankeveen in brand.

Toen de politie en de brandweer rond vier uur aangekomen waren, gealarmeerd door de buren, trok hij zich terug in de woning en begon te schieten. Zes omliggende duplexwoningen moesten ontruimd worden. Twee woningen zijn zwaar beschadigd door de gevolgen van de brand.

persbericht

Bijeenkomst voor direct betrokkenen brand Van Blarcumlaan

De gemeente Wijdemeren organiseert volgende week een besloten bijeenkomst voor de direct betrokkenen van de brand in het appartementencomplex aan de Van Blarcumlaan in Ankeveen. Deze brand vond plaats in de nacht van zondag 30 december op maandag 31 december.

Burgemeester Smit: ‘Ik heb afgelopen week de locatie bezocht. De impact is groot en er leven nog veel vragen. Daarbij kan deze bijeenkomst helpen’.

Vragen stellen

Tijdens deze avond zullen medewerkers van Slachtofferhulp Nederland, de politie, de brandweer, de gemeente Wijdemeren en de Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken aanwezig zijn om de bewoners en de direct omwonenden op de hoogte te stellen van de stand van zaken. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief