WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Web in Zeven Stappen
Weesp, vr 22 februari 2013

Op 2 maart start de Bibliotheek samen met Seniorweb een cursus over Youtube, Twitter, Bloggen en al dat soort onderwerpen.

persbericht

In zeven stappen het web verkennen

Youtube, facebook en twitter wilt u daar meer over weten? Dan kunt u terecht bij De Bibliotheek. Op 2 maart start er in samenwerking met Seniorweb een cursus om u op weg te helpen met sociale media.

Bloggen, Startpagina, YouTube en Picasa, Wijs met media, Facebook en LinkedIn, Twitter, Media online

7Dingen

7Dingen staat voor: in zeven stappen (veel) meer leren over het sociale web. U leert bloggen, omgaan met YouTube en Picasa. U leert meer over sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en Twitter. Een eigen startpagina, privacy en veiligheid, en lokale media online komen aan bod.

Cursusdata

Op zaterdag 2 maart is de eerste bijeenkomst, van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek in Weesp, Oudegracht 67. Daarna gaat u aan de slag in uw eigen tempo en op momenten die u het beste uitkomen. Op zaterdag 6 april, is er een tussentijdse bijeenkomst. En op zaterdag 25 mei is de feestelijke slotbijeenkomst.

Coaches

U werkt thuis achter uw eigen laptop, pc of tablet, maar u heeft contact met de andere deelnemers en u wordt bovendien begeleid door een van de coaches van de bibliotheek of Seniorweb. De coach geeft antwoord op vragen en reikt oplossingen aan voor problemen. Wilt u een coach persoonlijk spreken dan kan dat ook. Er zijn wekelijks spreekuren in de bibliotheek.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via debibliotheek@debibliotheek.org onder vermelding van ‘7Dingen’. Leden van de bibliotheek betalen € 35,00, niet-leden € 45,00.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief