WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Taart voor Bruisend Ankeveen
Ankeveen, za 9 februari 2013

De Valentijnstaart van D66 ging vanochtend naar Bruisend Ankeveen. Op de markt in Ankeveen kregen de vrijwilligers van Bruisend Ankeveen de taart aangeboden.

persbericht

D66 Wijdemeren zet vrijwilligers Bruisend Ankeveen in het zonnetje

De traditionele D66 Valentijnstaart gaat dit jaar naar de vrijwilligers van Bruisend Ankeveen!. Op zaterdagmorgen 9 februari om 10:00 uur heeft D66 Wijdemeren onze speciale Valentijnstaart aangeboden aan het bestuur, de marktondernemers en de vrijwilligers van Bruisend Ankeveen, om zo iedereen iedereen van harte te bedanken voor hun persoonlijke inzet.

             
Sinds 1992 zet D66 Noord-Holland op Valentijnsdag vrijwilligers en organisaties op het gebied van welzijn, zorg, sport en cultuur in het zonnetje. Dit jaar is de keuze gevallen op de stichting Bruisend Ankeveen, die al vele jaren dankzij een garde vrijwilligers de leefbaarheid en gezelligheid in Ankeveen bevordert.
Zo verzorgt Bruisend Ankeveen een welkomstpakket voor nieuwe inwoners, en een mobiel podium voor allerlei culturele activiteiten. Maar bovenal organiseert de stichting al sinds maart 2005 elke zaterdagochtend een markt op het parkeerterrein naast de Rooms-Katholieke kerk in Ankeveen. Ook mede dankzij het overdekte en verwarmde terras is deze wekelijkse markt een aangenaam ontmoetingspunt voor zowel inwoners als bezoekers.

Daarom draagt ook D66 Wijdemeren de stichting Bruisend Ankeveen een warm hart toe. Met onze speciale Valentijnstaart willen wij graag iedereen feestelijk bedanken voor hun tomeloze inzet, waarna de jaarlijkse Carnavalsoptocht zal volgen. Een feestelijke dag!

Namens D66 Wijdemeren,

Marco Spruit, voorzitter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief