WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
1000 Euro voor Goed Doel
Wijdemeren, do 25 april 2013

Oud-international Bryan Roy nam een cheque van duizend euro in ontvangst waarover de jeugdraadsvergadering van Wijdemeren op 21 februari een besluit nam.

persbericht


Griffie

Oud-international Bryan Roy bij winnaars Jeugdraad

Op woensdag 24 april 2013 ontving international Bryan Roy de prijswinnende cheque van € 1000 uit handen van leerlingen uit groep 8 van de Rehobothschool. De huidige jeugdtrainer van AJAX nam de cheque in ontvangst namens de Stichting Stophersentumoren.

Jeugdraadsvergadering

Aan de jeugdraadsvergadering op 21 februari j.l.  in het gemeentehuis van Wijdemeren namen ruim 200 basisschoolleerlingen van 6 scholen uit Wijdemeren deel. Iedere school had voor deze vergadering een goed doel uitgekozen en tijdens een nagebootste raadvergadering onder voorzitterschap van burgemeester Martijn Smit, georganiseerd door de raadsgriffie, viel de keuze op de Stichting Stophersentumoren.

Het bedrag van € 1000 werd beschikbaar gesteld door de gemeenteraad en Rotary club Wijdemeren.

Bryan Roy begon zijn loopbaan in 1987 in het eerste elftal van landskampioen AJAX op zeventienjarige leeftijd. Werd landskampioen met AJAX in 1990 en won in 1993 de UEFA CUP. Bryan Roy kwam 32 keer uit voor Oranje uit en maakte voor Oranje in totaal 9 doelpunten.
Bryan Roy kwam verder nog uit voor het Italiaanse Foggia, Nottingham Forest, Herta BSC (Berlijn) en ten slotte voor NAC Breda.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief