WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loopbaanspreekuur
Nieuw Loosdrecht, ma 24 september 2012

Op 18 en 30 oktober organiseert De Bibliotheek in Nieuw Loosdrecht gratis loopbaangesprekken tijdens een Loopbaanspreekuur.

De doelgroep zijn mensen die met vragen zitten ten aanzien van hun verdere loopbaan, of op zoek zijn naar ander werk dat echt bij ze past. Ook kan de behoefte aan een nieuwe uitdaging de aanleiding vormen om het gesprek aan te gaan.

Bij het loopbaanspreekuur kan duidelijk worden of en hoe een erkend loopbaanadviseur kan helpen om de mogelijkheden te verkennen. De loopbaanspreekuren worden georganiseerd in alle vestigingen van De Bibliotheek in Eemnes, Weesp, Muiden en in Wijdemeren (Nieuw Loosdrecht).

Hoe, waar en wanneer?

U kunt zich in Wijdemeren inschrijven via wijdemeren@debibliotheek.org of 035-5825488. De Loopbaanspreekuren worden gehouden op:

Donderdag 18 oktober van 17.30 – 20.30 uur Inschrijven kan t/m 15 oktober*
Woensdag  30 oktober van 10.00 – 13.00 uur Inschrijven kan t/m 26 oktober*

Inschrijven kan natuurlijk ook aan de balie van De Bibliotheek.


Update 24-9-2012, 15.35: Bij het testen van deze page kregen wij bij het klikken naar de website van De Biliotheek een foutmelding dat die website verdacht wordt van het (ongewild) verspreiden van malware en werd de toegang afgsloten. Wij hebben de link naar de bibliotheek daarop verwijderd.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief