WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kabouters en Paddenstoelen
's-Graveland, vr 12 oktober 2012

Het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten organiseert in de herfstvakantie volop activiteiten voor gezinnen.

persbericht

Kabouters en paddenstoelen bij Natuurmonumenten

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten organiseert in de herfstvakantie volop activiteiten voor gezinnen. Op woensdag 17, vrijdag 19, maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 oktober van 14.00 tot 15.30 uur ‘’Kunnen kabouters toveren’’? En op dinsdag 23 en donderdag 25 oktober van 14.00 tot 15.30 uur ‘’Toverdranken en Paddenstoelen’’.


Foto: M. van Lokven (Natuurmonumenten)

Kunnen kabouters toveren?

Met deze activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar maak je een korte herfstwandeling onder leiding van een gids. We gaan op zoek naar kabouters op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Wie weet kunnen ze wel toveren. Natuurlijk gaan we ook op zoek naar paddenstoelen en herfstvruchten. Kosten € 5,- per persoon en voor leden van Natuurmonumenten € 3,- per persoon.

Toverdranken en paddenstoelen

Tijdens deze paddenstoelenmiddag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar ga je onder leiding van een gids op zoek naar paddenstoelen op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Paddenstoelen hebben vaak verschillende kleuren en vormen. Aan sommige zit zelf een luchtje. Kosten € 5,- per persoon en voor leden van Natuurmonumenten € 3,- per persoon.

Speurtocht Paddenstoelensafari

Nieuw dit jaar is de speurtocht paddenstoelensafari voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Kom gewoon tijdens openingstijden naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur en ga op pad met deze speurtocht. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten € 7,50 per gezin en voor leden van Natuurmonumenten € 4,50 per persoon.

Meer informatie en reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren nodig met uitzondering van de Paddenstoelensafari. Dit kan op www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek of bel met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek op 035-656 30 80, dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Op maandag 22 oktober is het bezoekerscentrum extra geopend.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief