WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Haardhout steunt Clubs
Wijdemeren, do 22 november 2012

De Rotary Club Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer open haardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen.

persbericht

Een warm gebaar voor een warme winter
Houtverkoop voor verenigingen en clubs in Wijdemeren

Rotary Club Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer open haardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen. We doen dit op zaterdag 15 december op de kerstmarkt in Ankeveen van 8.00-13.00 uur.

Grote zakken Wijdemeers haardhout zijn in het voorjaar door de leden van Rotary Club Wijdemeren gezaagd, gekloofd, gedroogd en verpakt zodat het nu geschikt is voor verkoop. Uit de opbrengst van het hout geven we 3 clubs of organisaties uit de gemeente een bijdrage van 250 euro voor een maatschappelijke of sportieve activiteit die zonder dit geldelijke steuntje niet mogelijk zou zijn.

De opbrengst van de houtverkoop 2011 is gegaan naar Muziekvereniging Amicitia, Fanfarekorps De Vriendschapskring en Zangvereniging ’t Koor.

In het kader van de houtverkoop 2012 worden verenigingen en clubs hierbij weer opgeroepen om een e-mail te sturen naar hout@rotarywijdemeren.nl waarin wordt aangeven waarom ze in aanmerking willen komen voor deze geldelijke bijdrage en voor welke activiteit zij de 250 euro goed kunnen gebruiken.

Doe met ons mee, koop een zak en steun een goed doel. Dat geeft warmte in huis en in uw hart! U steunt dit lokale initiatief al voor € 5,--. Neemt u 10 zakken, dan brengen wij het hout bij u thuis. U kunt het hout nu ook al met een e-mail bestellen op hout@rotarywijdemeren.nl.

Een warm gebaar voor een warme winter

Door de koop van een zak Wijdemeers hout, steunt u 3 lokale clubs met een bijzondere activiteit.

Ú maakt het verschil. Een goed doel = een warm gevoel.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief