WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vlaar in GaultMilau
's-Graveland, wo 7 november 2012

Op 29 oktober werd Restaurant Vlaar uit 's-Graveland opgenomen in de gerenommeerde restaurantgids GaultMilau.

Op 29 oktober werd GaultMillau 2013 in Maastricht gepresenteerd. Deze gerenommeerde restaurant- en hotelgids maakte daarbij ook de 59 nieuwkomers bekend waaronder één restaurant uit het Gooi; restaurant Vlaar uit ’s-Graveland. Restaurant Vlaar is sinds drie jaar in ’s-Graveland gevestigd in het voormalige Wapen van Amsterdam, en timmert hard aan de weg.

Restaurant Vlaar heeft net haar tweede vermelding in de Lekker 2013 te pakken en nu dus ook een notering in GaultMillau. Het jonge bedrijf is er trots op om een bijdrage te leveren aan het positioneren van het Gooi als culinaire hotspot in de landelijke gidsen.

De keuken wordt geleid door Fabrice Patay. Deze Franse chef leidt samen met souschef Philip Toes het gedreven keukenteam. Beiden hebben ervaring opgedaan in topzaken als Troisgros (Roanne, Frankrijk), De Doelen (Muiden) en Karel V (Utrecht). Basis is de klassieke Franse keuken met mediterrane invloeden. Er wordt met verse ingrediënten en kwaliteitsproducten gewerkt zoals oesters, truffel, kreeft, zeetong en coquilles.

Alles is hier huisgemaakt en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner en biedt in het aangelegen Koetshuis een sfeervolle ruimte voor vergaderingen en private dining.

bron
persbericht
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief