WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Darters sloten seizoen af
Kortenhoef, ma 7 mei 2012

De darters van WVK NET NIE hebben het seizoen na een dip met een fraaie eindspurt goed afgesloten.

ingezonden bericht

WvK Net Nie doet het Net Wel

Het seizoen zit er weer op voor de darters. Voor sommige teams gingen de laatste weken wat minder, maar WVK NET NIE heeft met een fraaie eindspurt het seizoen goed afgesloten.

Van de laatste 3 wedstrijden werden er twee met 5-4 gewonnen, en na het hele jaar op de negende plaats gestaan te hebben eindigt het team uiteindelijk als achtste, van de acht gewonnen wedstrijden werden er zes gewonnen na de winterstop. Het team is dus groeiende en kan met o.a. 2x een 180 score en een keer een 107 finish terug kijken op een goed seizoen.

WVK3 is als laatste geëindigd, van de zesentwinitg wedstrijden werden er maar vier gewonnen. Het team, dat nu is gestopt, heeft ook nog twee wedstrijden laten lopen wegens onderbezetting. Jelle gaat volgend jaar verder bij WVK Net Nie, Jeroen, Bertus, Ronald en Eddy stoppen en Roy weet nog niet wat hij gaat doen. Degenen die stoppen zijn er wel zo een beetje vanaf het begin bij geweest, ze hebben dan ook heel wat pijlen in en naast het bord gegooid.
Maar na zes jaar was de koek op, de armen werden moe en van het bord was weinig meer over. De gaten in muur en vloer kunnen nu dichtgesmeerd gaan worden.

WVK2 is als tweede geëindigd en promoveert naar de eerste divisie. Maar liefst zevenentwintig maal werd de 180 gegooid, waarvan dertien door Bakkie en acht door Michel.
De laatste wedstrijd ging dan wel verloren en de op twee na laatste wedstrijd werd reglementair verloren omdat Berrie drie minuten te laat het formulier op internet invulde. Toch kan het team terugkijken op een goed seizoen en men heeft besloten volgend jaar in de zelfde samenstelling het een niveau hoger te gaan proberen.

Daar er zich geen nieuwe spelers meer hebben aangemeld wordt er geen nieuw team opgericht voor komend seizoen. In augustus wordt er weer gestart en de darters wensen u allen een fijne en sportieve zomervakantie met vooral goed weer.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief