WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Veenstaete 75 procent Bezet
Kortenhoef, di 20 juni 2012

De bezetting van Veenstaete in Kortenhoef gaat moeizamer als gevolg van de crisis. Van de 137 appartementen zijn er 102 verhuurd.

Voorzichtiger

Inovum is niet ontevreden over de huidige bezettingsgraad. Wel heeft men de afgelopen periode gemerkt dat mensen voorzichtiger zijn geworden. In de aanloop naar de oplevering was er veel belangstelling voor de appartementen. Die grote vraag is verminderd. Bij de overstap naar Veenstaete moeten toekomstige bewoners vaak hun huis verkopen, wat nu veel moeilijker gaat. Bovendien zijn de budgetten voor zorg verlaagd en is de toekomst op dat vlak ongewis, evenals de hoogte van pensioenen. Inovum is nog steeds overtuigd van de opzet van het woonzorgcomplex, maar ziet dat de aarzeling bij potentiële bewoners om de stap te zetten, groter is geworden als gevolg van de crisis.

Op dit moment zijn het de kleinere en wat minder gunstig gelegen appartementen die nog onverhuurd zijn. Inovum verwacht echter dat de bezettingsgraad dit jaar zal doorgroeien naar 95%.

Kinderziektes

De kinderziektes zijn inmiddels uit het gebouw. Er waren problemen met internet, telefonie en beeldtelefonie, waaronder ook de intercom. Inovum voorzag de bewoners tijdelijk van alternatieve oplossingen. Inmiddels zijn de problemen opgelost.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief