WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kortenhoefs Strandvermaak
Kortenhoef, wo 6 juni 2012

Op 30 juni een Beach volleybaltoernooi en op zondag 1 juli het Beach soccer toernooi en dat alles in Kortenhoef naast sporthal De Fuik.

Een week eerder is het raak in Loosdrecht, daar wordt op 22 en 23 juni het achtentwintigste De Schakel Beach-toernooi gehouden.

persbericht

Wijdemeren Beach - een zomers sportfeest

Deze zomer organiseren volleybalvereniging ODIS en voetbalvereniging ’s-Graveland voor het eerst het Wijdemeren Beach event.

Op zaterdag 30 juni wordt er een Beach volleybaltoernooi gehouden en op zondag 1 juli kunnen voetballiefhebbers meedoen aan het Beach soccer toernooi.

Op het parkeerterrein van Sporthal De Fuik in Kortenhoef storten wij genoeg zand voor 4 velden en heel veel sportplezier!
Wij nodigen alle sportliefhebbers uit de regio uit om deel te nemen aan dit zomerse sportfeest. Ook als je wat minder ervaring hebt kun jij je met jouw team aanmelden: het gaat om het sportieve plezier. De organisatie rekent zowel zaterdag als zondag op 24 teams.

ODIS en SV ’s-Graveland zijn deze samenwerking aangegaan om verschillende redenen. Voor beide takken van sport eindigt het seizoen als het mooie weer er nog aan moet komen en de behoefte aan leuke sportactiviteiten in de buurt blijft het hele jaar door. Het reguliere volleybal wordt sowieso al binnen gespeeld dus een uitstapje naar de buitenlucht is ook mooi meegenomen. Daarnaast hopen wij met dit initiatief meer mensen enthousiast te maken voor sport in het algemeen en onze verenigingen in het bijzonder.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van verschillende bedrijven uit de regio.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de speciale website: www.wijdemerenbeach.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief