WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB: Weinig opwindends..
Wijdemeren, za 22 december 2012

Wij ontvingen een verslag van de vergadering van DorpsBelangen van 17 december voor de raad. Er was weinig opwindends te beleven...

Na donderdagavond lees je dat verslag met iets andere ogen.

ingezonden bericht

DorpsBelangrijk op 17 december 2012

Voor de zoveelste keer hamerde Jan Visser op het bermparkeren langs de Berensteinseweg tijden evenementen aan de overkant. Een overvolle berm en een grote lege parkeerplaats, je zou zo denken, dat moet toch niet zo moeilijk zijn om daar iets aan te doen. Maar soms zijn eenvoudige zaken blijkbaar het moeilijkst op te lossen. Zijn kleurige klachten in de DorpsBelangenvergadering – ook maandagavond weer - krijgen veel steunbetuigingen en begrip, maar daar blijft het bij. Waar zijn  terechte smeekbede om ingrijpen strandt blijft onduidelijk.

Er was weinig opwindends te beleven maandagavond . Uit de rondvraag, waarmee de vergadering begon noteerde ik, behalve Jan Visser, Adriaan Doets, die altijd wel iets te vertellen heeft en nu de fabelen rondom het vliegveld aan de kaak stelde. Dat was alles. En de heikele punten van de raadsvergadering , zoals daar zijn de 30 km proef op het Noordereinde en de amendementen op het Loosdrechtse bestemmingsplan Tussen de Dijken , gingen, na genoemd te zijn, zonder discussie terug in de donderdagavond map. Dat zijn onderwerpen voor de fractie vergadering zei de fractievoorzitter, maar het is wel de vraag of hij gelijk heeft. Hier had de stem van de ledenvergadering best wat luider mogen klinken. Of je er vervolgens als raadslid iets mee doet is een andere zaak, maar luisteren is niet verboden.

De vergadering was vroeg afgelopen. De laatste vergadering van het jaar. We wensten elkaar mooie kerstdagen en een gezegende jaarwisseling en spraken de hoop uit dat 2013 een succesvol DorpsBelangenjaar mag worden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief