WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Beste Wensen Schakers
Wijdemeren, do 20 december 2012

Patrick Kreuning zet de schoolschaaksteuntroepen in het zonnetje en wenst iedereen goede Kerstdagen.

ingezonden brief

Iedereen goede Kerstdagen toegewenst

Al acht jaartjes verzorg ik samen met een aantal vrijwilligers, onder wie Johan Verburg uit NdB de belangrijkste is, het jaarlijkse schoolschaaktoernooi en alle zaken er om heen.

Bij deze wil ik met name Johan, maar ook alle sponsoren van de laatste jaren bedanken. Dit zijn Oogmerk Briljant, w. de jongh Rijwielen, Verf en Behangwinkel Smallenburg, kindercastingburo the kids, Berko, uitgeverij de Arend, en de supermarkten die om de paar jaar een bijdrage leveren, naargelang waar het schoolschaaktoernooi plaatsvind. Voor Ndb is dat de Albert Heijn, in Kortenhoef is dat de Jumbo en voor Loosdrecht worden de heren van De bunt van de C1000 Hartelijk bedankt. Komend jaar zijn we weer actief in NDB en hopen dan ook weer een beroep op de AH te mogen doen.

Inmiddels is er qua schaakonderwijs veel verbeterd in onze gemeente, vnl door ondergetekende en Johan Verburg, er zijn gewoon mensen nodig die er tijd en aandacht aan willen besteden, naast dat de kinderen er aan mee willen doen.

Wie weet komt onze gemeente ooit in de top van de landelijke kampioenschappen, en dan zijn naast de vrijwilligers vooral de sponsoren hartelijk bedankt, want zonder al jullie hulp was en is e.e.a. niet mogelijk.

Loosdrecht en Nederhorst gaan dit jaar onze naam hooghouden in Amersfoort en het is nog niet bekend wie dat volgend jaar wordt, maar weet dat u heeft bijgedragen en dat u door vele kinderen en toekomstige klanten gerespecteerd en bewonderd wordt.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief