WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wapen van Ankeveen
Ankeveen, ma 10 december 2012

Rond de feestdagen organiseert 't Wapen van Ankeveen een aantal evenementen voor de Ankeveners.

ingezonden bericht

t Wapen van Ankeveen organiseert rond de feestdagen 2012

Zaterdag 15 december organiseert biljartvereniging 't Centrum een gezellige avond. Voor de liefhebbers van biljarten is er een biljarttoernooi.

Het werkt hetzelfde als tijdens de kermis, alleen spelen we niet om geldprijzen maar om mooie wildprijzen. We beginnen om 20.30 uur.
Voor de kaartliefhebbers organiseren we een klaverjas toernooi. Ook hier spelen we om mooie wildprijzen en beginnen we om 20.30 uur.
Halverwege de avond is er een verloting. Een lootje kost €. 0,50 en u kunt er mooie prijzen mee winnen.

Kerstborrel, vrijdag 21 dec.

Vrijdag 21 december organiseren wij een kerstborrel. Met z’n allen een borrel drinken en een lekkere hapjes om de feestdagen goed te beginnen. Van 17.00 uur tot 19.00 uur betaalt u voor uw drankje slechts €.1,50 ( bier, fris en wijn)

Stamppot boerenkool aanschuifavond, maandag 24 dec.

Dan kunt u bij ons terecht voor de "stamppot boerenkool aanschuifavond". Vanaf 17.00 uur kunt u voor €. 7,00 een bord vol met stamppot boerenkool, een stuk rookworst en jus. Voor de kinderen kunnen we eventueel ook patat bakken.

Eerste en tweede kerstdag zijn wij gesloten.

Finale avond 10 van Rood, donderdag 27 dec.

Donderdag 27 december organiseren wij de finale avond "10 van rood". In het afgelopen jaar hebben de spelers punten bij elkaar gebiljart, vanavond spelen we voor dubbele punten en wie dan de meeste punten heeft mag zich een jaar lang "10 van rood kampioen 2012" noemen. Ook beslissen we dan waar het inleggeld van afgelopen jaar naar toe gaat.
Criteria daarvoor zijn dat het gebruikt wordt voor de kinderen en dat het hier in Ankeveen blijft. Vorig jaar is het geld naar de SOFA/ feestweekend 125 jaar Ankeveense ijsclub gegaan. Ze hebben van het geld prijzen gekocht voor de jeugd. Daarvoor naar de voetbal en handbal ASV 65 jeugd, stichting “Jeugdwerk Ankeveen”, de stichting “ Jeugd Ankeveen”, het sinterklaas comité, de dansgroep van de schuimlikkers, peuterspeelzaal Knuttegrut en naar de jeugd van de VSK. Mocht u een goed doel weten meldt het ons.
Ook als je weinig of nooit meegedaan hebt aan 10 van rood, deze avond mag je meedoen. We beginnen om 21.00 uur.

Oud en Nieuw

Oudejaarsdag, maandag 31 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur.
Nieuwjaars nacht gaan we open van 01.00 uur tot 04.00 uur.
Nieuwjaarsdag gaan we open vanaf 16.00 uur. Voor de liefhebbers wordt er ook weer een lekker hapje eten gemaakt.
Weet je het al, laat het me dan even weten.

Zoals jullie zien is er weer genoeg te doen. Het lijkt mij gezellig jullie een deze dagen nog te zien en anders wens ik jullie fijne dagen, een goed uiteinde en een heel goed begin van 2012.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief