WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Vouwen uit je Broek
's-Graveland, do 6 december 2012

Een gedachtenexperiment van Edwin W. Hoeve. Ga voor de voordeur staan en voel hoe een vrachtwagen met 50 km/u de vouwen uit uw broek rijdt.

ingezonden brief

Geachte voorstanders 50 km,

Vol verbazing las ik uw reacties over het handhaven van het bestaande 50km beleid. Het kan toch werkelijk niet waar zijn dat u allen zich niet realiseren dat dit beleid tot levensgevaarlijke situaties leidt?? Stel zelf eens de proef op de som.

Als u bewoner bent aan het N/Z-einde ga dan op gepaste afstand (1m) tussen uw voordeur en stoeprand staan. U kijkt waarschijnlijk uit op een plek waar vroeger bewoners met paard en wagen (met gepaste snelheid) elkaar passeerden, u zult binnen enkele seconden ervaren dat dit behoort tot de vergane glorie. Met 50 km pu denderende vrachtwagencombinaties op een afstand van 1 meter langs u heen zal uw mening direct doen veranderen. levensgevaarlijk!!!

U zult merken dat u met gevaar voor eigen leven staat te dagdromen. Mocht u op dat moment nog plannen hebben om met uw eigen geparkeerde auto deel te nemen aan het verkeer, wens ik u veel sterkte. Want met 50km denderend verkeer rakelings langs u en uw portier tijdens een poging tot instappen is wederom een levensgevaarlijke situatie.

Graag een reactie na deze ervaringen.

Vriendelijke groeten, mede bewoners aan het Zuidereinde.

Edwin W. Hoeve
's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief