WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Speciale Badmintonclinic
Nederhorst den Berg, wo 25 april 2012

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen Op 25 april deelnemen aan een badmintonclinic bij De Bijkklappers in Nederhorst.

ingezonden bericht

Woensdag 25 april organiseert Badmintonvereniging De Bijkklappers uit Nederhorst den Berg in samenwerking met Sportservice ’t Gooi en Revalidatiecentrum De Trappenberg een badmintonclinic voor mensen met een lichamelijke beperking.

Tijdens deze clinic is het voor volwassenen met een lichamelijke beperking mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met badminton. Deelname is mogelijk voor zowel mensen in een rolstoel als lopers. Lia Schuuring, oud-wereldkampioen aangepast badminton zal de training leiden. De clinic vindt plaats op woensdag 25 april van 19.30u tot 20.30u in Sporthal De Blijk, Blijklaan 3, Nederhorst den Berg. Deelname is gratis, badmintonrackets en shuttles kunnen ter plaatse geleend worden.

Voor meer informatie of aanmelden kan contact opgenomen worden met Gieneke Zandbergen, regiomedewerker aangepast sporten van Sportservice ’t Gooi via gzandbergen@sportservicehetgooi.nl of 035-6921623.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief