WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Klanken en Kleuren
Kortenhoef, zo 15 april 2012

Op zaterdag 21 april  en zaterdag 2 juni 2012 organiseert Ingrid Jansen de cursus Intuïtief schilderen met Klanken en Kleuren.

persbericht

Op zaterdag 21 april  en zaterdag 2 juni 2012 organiseert Ingrid Jansen de cursus Intuïtief schilderen met Klanken en Kleuren.

Tijdens het schilderen is muziek voor de kunstenares Ingrid Jansen, van essentieel belang. Bij elke serie schilderijen hoort bepaalde muziek. Ze laat zich erdoor inspireren en de muziek zorgt ervoor dat ze in een diepere concentratie raakt en nog meer diepgang in haar schilderijen creëert. Dit is ook de reden dat Ingrid bedacht, dat dit een heel mooi concept is voor het intuïtief schilderen.

In de workshop,’ intuïtief schilderen met kleuren en klanken’ neemt Ingrid je mee door je kennis te laten maken met de invloed van verschillende muzieksoorten op je schilderijen.  Er wordt gezocht naar kleuren, tonen, ritmes die overeenkomen met het gevoel dat de muziek oproept. Ook hebben beiden invloed op je stemming en zal je ook merken dat sommige kleuren en klanken wel bij je passen en andere weer niet.

Doordat het niet belangrijk is of je wel of niet figuratief werkt wordt je automatisch vrijer en kan dit juist voor grote verassingen zorgen. Tijdens de les wordt tevens je kleur berekend die bij je past en gaan we kijken hoe de kleuren jouw leven verder aangenamer kunnen maken.

Het zal een workshop worden waar gewerkt wordt met de zintuigen, oren en ogen. Voor de smaak wordt gezorgd tijdens de lunch.

Zaterdag 21 april en zaterdag 2 juni
9.30 uur – 17.00 uur
Atelier Art to Join
Kortenhoefsedijk 86a
1241 LS Kortenhoef
Kosten: € 75,- p/p per dag
Inclusief materiaal en lunch

Aanmeldingen en informatie:
Ingrid Jansen 06 11321748
ingrid@art-to-join.nl
www.art-to-join.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief