WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Laatste Poll
Wijdemeren, vr 13 april 2012

In De Zijlijn

Een poll op de WWK over een omstreden onderwerp. Altijd weer leidt dat tot vervelende reacties en vaak twijfelen ook wij aan de uitkomst.

Het is onmogelijk om te zeggen of de uitkomst van de poll eerlijk en correct is. Dat was ook zo bij eerdere polls over de verkiezingen, het verdiepingenplan, over Vaart in de Vaart en nu weer over het verkeersplan. Wij hopen er, tegen beter weten in, op dat men zich bij het stemmen netjes gedraagt, maar garanderen kunnen wij dat niet. Ook nu niet.

Verwijten

In reacties op de poll wordt soms gesteld dat wij de poll manipuleren, dan weer dat de vraagstelling partijdig is, om kort te gaan, keer op keer leggen wij naar eer en geweten uit hoe het zit en hoe het werkt. En keer op keer krijgen wij verwijten, dan weer van deze en dan weer van gene.

Laatste Poll

De ingezonden brief van WIJ doet wat dat betreft de deur dicht. Dit was de laatste poll op de WWK. Of iemand vals gespeeld heeft of niet kunnen wij niet zeggen. De uitkomst van de Steman-enquête lijkt ons betrouwbaarder, want die is ingevuld met naam en toenaam boven een email. Bij de poll is 1 klik voldoende en dat is veel minder controleerbaar, zeker als een kenner zich erover buigt. De technische details zullen wij u besparen. Wij hebben er geen zin meer in.

Jammer.

PS. O ja, by the way. De ter inzagelegging van het verkeersplan is voorbij, dus de poll is gesloten.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief