WIJDEMEERSE WEBKRANT
.

Verkeersplan: Geen Oplossing

Kortenhoef, zo 6 november 2011

Nieuwe verkeersbelemmeringen zijn geen oplossing vindt Oscar Lopez Cardozo uit Kortenhoef. Stoppen met bouwen en nieuwe wegen aanleggen vindt hij.

Dossier Verkeer 's-Graveland

ingezonden brief

Het verkeersplan voor 's-Graveland wordt nu volledig gedomineerd door de aanwonenden. Ik vind dat dat niet kan. Het is helaas zo dat door politieke onmacht en besluiteloosheid er voor de bewoners een onmogelijk situatie is ontstaan.

Maar om maar weer verkeersbelemmerende maatregelen te nemen, is de makkelijk uitweg. Eerst moeten we besluiten dat er geen huizen, bedrijventerreinen etc. meer bij mogen komen in de hele regio, zonder dat er nieuwe wegen bij komen. Als dat besluit genomen is moeten we gaan uitzoeken welke nieuwe wegen er nu moeten komen om de huidige problematiek op te lossen.

Wijdemeren heeft een boel geld gespendeerd aan een knullig bureau dat er maar meteen van uitging dat aan de huidige wegensituatie niets gewijzigd kon worden. Als dat je uitgangspunt is, dan moeten er een aantal woonwijken gesloopt en bedrijventerreinen gesloten worden. Wil je dat niet, dan moeten er nieuwe wegen bij.

Het tegengaan van verkeer is geen optie meer, want het staat overal al de hele dag vast. Waar is het zo veel geroemde primaat van de politiek? Waarom hebt U indertijd Hans Hillen geheel in het deeg laten lopen?

Er moet regionaal iets geregeld worden dat hoe dan ook enorme pijn gaat doen. Maar het vooruitschuiven heeft nu lang genoeg geduurd. Het heeft tot gevolg dat we nu in een Spitsvrij driehoek blijken te wonen onder 24 uurs cameratoezicht op alle wegen. Zo leidt politiek onbenul tot niet te tolereren overheidsdwingelandij.

Oscar Lopes Cardozo
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
13 gr.
windkr. 2