WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sjors is boos op de WWK
Loosdrecht, do 30 juni 2011

Sjors Chamboné uit Loosdrecht vindt dat de correcties, die wij als aanvulling op zijn stuk over Co de Kloet plaatsten, iedere grond missen.

Als Chamboné vindt dat 's-Graveland en Nederhorst den Berg de Loosdrechtse rijkdommen verkwist hebben aan hun lijken in de kast, zoals hij in zijn ingezonden brieven stelt, dan vindt hij dat. Wij zijn dat niet met hem eens. En daar laten wij het bij.

ingezonden brief

Geachte redactie,

U valt mij aan op onjuistheden. De samenvoeging van Wijdemeren was op 1 januari 2002. Het contract met Situs is ontbonden in november 2008. De eerste bouwtekening van Fortis is in 2005 van de tekentafel afgekomen. In augustus 2008 heeft fractievoorzitter Jaap van Waveren van Dorpsbelangen Loosdrecht grote bezwaren geuit tegen de plannen van Fortis en het vertrek van Ottenhome uit Loosdrecht.

Ik zeg u dat u met uw commentaar onjuistheden verkondigt en het zou u sieren als u of uw commentaar weghaalt of dit stuk eronder zet. Want het klopt absoluut niet wat u zegt. Alle Loosdrechtse problemen die u opsomt zijn van na de samenvoeging. De Loosdrechtse reserves zijn wel degelijk opgemaakt door problemen in de andere kernen.

Het woord ..... ...... wat u weghaalt uit de tekst is in mijn optiek geen scheld woord. In de woordenboeken wordt de definitie gegeven van iemand die alles negatief ziet en zo zie ik Co de Kloet.

Sjors Chamboné
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
20 gr.
windkr. 3