WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zomerconcerten BMOL
Kortenhoef, vr 1 juli 2011

Op 7 en 14 juli geeft muziekvereniging BMOL uit Kortenhoef de zomerconcerten 2011 bij De Fuik en in Brugchelen.

Update 2 juli 22.53: De aanvangstijden zijn aangepast!

ingezonden bericht

Zomerconcerten Muziekvereniging BMOL 7 en 14 juli 2011

De vakantie is weer in aantocht en het warme weer heeft al duidelijk zijn intrede gedaan. Kortom ZOMER!

Tijd voor de afsluitende concerten in ons Dorp Wijdemeren.
Donderdagavond 7 juli is het zover.
Het orkest laat populaire nummers horen zoals een medley van Michael Jackson en een selectie uit de musical Mary Poppins. Voor de wat ouderen onder ons welbekend De Zilvervloot en Leroy Anderson met syncopated clock, Blue Tango en Buglers Holiday. Een klein beetje klassiek om het af te leren met de Hongaarse Dansen. Het echte danswerk kan gebeuren op Dixieland Jamboree met een heus Dixielandorkest en op een pittige Samba van de slagwerkgroep. Deze groep laat u ook genieten van Afrikaanse en Japanse ritmes. De leerlingen van de slagwerkgroep gaan zich ook van hun beste kant laten zien en horen.
Waar gaat deze explosie van muzikale gezelligheid plaats vinden? Om 19.30 uur op de Salomonstempel tussen de Zuidsingel en Oostindië, 200 m voorbij de Fuik in Kortenhoef bij iedereen welbekend!

Denk je: nou ik zou ook wel eens mee willen spelen met zo'n orkest en een instrument willen bespelen? Kom ons eens bezoeken tijdens een repetitie op donderdagavond in Het Akkoord op de Kwakel. Op alle instrumenten kunnen wij mensen gebruiken want hoe groter het orkest hoe beter. Onze deskundige dirigent Ton van Overdam inspireert je om de vingers en de monden hard te laten werken om de luisteraar later te kunnen plezieren. Kijk op www.bmol.nl of vraag inlichtingen via contact op deze website.
Wij gaan u toch zien bij dit concert?

Op donderdagavond 14 juli om 19.30 uur wordt de oudere medemens ook niet vergeten en brengen wij een concert in bejaardencentrum Brugchelen.
Daarna hebben wij onze afsluiting van het seizoen met een hapje en een drankje in het Akkoord. Kom dan eens kennismaken met de gezelligheid van het verenigingsleven. In september gaan we weer hard aan de slag voor de opendag en ons jaarconcert op 15 oktober in de Fuik.

PR commissie BMOL

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
20 gr.
windkr. 3