WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schippersdag in Loosdrecht
Loosdrecht, ma 22 augustus 2011

Dit jaar gaat de 68e Schippersdag terug naar Loosdrecht. Vorig jaar werd Schippersdag bij Ottenhome in Kortenhoef op de Wijde Blik gehouden.

persbericht

68e Schippersdag
Terug op Loosdrecht!

Dinsdag 20 september a.s. zal de traditionele Schippersdag weer verzeild worden en wel bij de Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter op de Loosdrechtse plassen!


De winnaars van vorig jaar.

Schippersdag is hét zeilevenement voor bedrijven welke in Wijdemeren gevestigd zijn en affiniteit met de watersport hebben. Dit is dé gelegenheid om als bedrijfseigenaar en/of personeel met elkaar in ontspannen, sportieve sfeer lekker een dagje uit te waaien.
De verhuizing van dit gezellige evenement terug naar Loosdrecht, is ontstaan door de wens van de deelnemer, om gewoon weer lekker op de Loosdrechtse Plassen te zeilen.

Dankzij de medewerking van de verschillende verhuurbedrijven op Loosdrecht, zijn er ca. 40 zeilboten beschikbaar. Hierdoor is de inschrijving beperkt. U zeilt een ochtend- en een middagwedstrijd die wordt onderbroken voor een heerlijke lunch in het clubhuis. De dag wordt afgesloten met de gezellige prijsuitreiking onder genot van een hapje en een drankje.

U kunt inschrijven via schippersdag@gmail.com.

Tot slot zijn wij Ottenhome en m.n. Annemiek van de Water, dankbaar voor hun sportieve inzet, geweldige organisatie en advies die wij ook na de verhuizing naar het Wijde Blick, tijdens Schippersdag hebben ervaren!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bedekt zonnig
22 gr.
windkr. 1