WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Workshops P+M Ateliers
Kortenhoef, zo 26 september 2010

Op 1 oktober begint P+M Ateliers in Kortenhoef weer met workshops. Schilderen met acrylverf of maken en beschilderen van keramiek.

ingezonden bericht

Workshops P+M Ateliers

P+M Ateliers Kortenhoef

Workshop innerlijke beelden zichtbaar maken met Lida Floor en Madeleine Metsaars.

Deze workshops van Lida zijn als heel speciaal ervaren en graag bieden wij de mogelijkheid om dit najaar opnieuw aan de slag te gaan; met nieuwe bewegingen, met nieuwe ervaringen. De innerlijke beelden die hieruit ontstaan gaan jullie verder uitwerken met acrylverf.
Data zijn vrijdagmiddag 1, 15 en 29 oktober, we starten om 13.00 en sluiten rond 16.00 uur af. Je kunt je per keer inschrijven en het kost € 35,-- incl. materialen.

Workshops keramiek met Peter van den Akker.

Van klei tot keramiek op vrijdagavond 22 en zaterdagochtend 23 oktober.
Een tastbare herinnering aan een leuke dag? Kom dan naar de workshop van klei tot keramiek. Boetseer een schaal, een beeld, een wandobject, een ... verzin maar wat jij wilt! Nadat de klei gedroogd is, wordt je werk gebakken en kan het eventueel worden geglazuurd. Na een paar weken heb jij een uniek werkstuk van keramiek.

Workshop beschilderen van keramiek op vrijdagavond 19 en zaterdagochtend 20 november met Peter van den Akker.

In mijn sfeervolle atelier beschilder je naar eigen idee zelf meegebracht nieuw/oud serviesgoed. Een oud bord of een gedeelte van je servies krijgt zo een 2e leven! Je maakt een unieke etagère als cadeau, een prachtige schaal voor jezelf in kerststijl, een bord als afscheidscadeau voor een collega. Een leuke manier om creatief bezig te zijn en er iets unieks aan over te houden! Voor jezelf of als cadeau voor een ander. Ter inspiratie zijn er voorbeelden aanwezig.

De workshops van Peter van den Akker zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur en op zaterdagochtend van half 10 tot 12.00 uur. Je kunt je per keer inschrijven en het kost € 25,-- inclusief klei en bakken, maar excl. serviesgoed.

Afhankelijk van aantal inschrijvingen gaan onze workshops door.
Tot een creatief weerzien bij P+M ateliers.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2