WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reconstructie Nootweg
Nieuw Loosdrecht, vr 24 september 2010

Op 28 september organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht.

persbericht

Dinsdag 28 september
Informatieavond reconstructie Nootweg

Op dinsdagavond 28 september om 20.00 uur organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht.

Het gaat om het gedeelte tussen de Luitgardeweg en de Pr. Marijkestraat. Directe aanwonenden zijn hiervoor schriftelijk uitgenodigd. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. De bijeenkomst wordt op dinsdagavond 28 september van 20.00 tot 21.30 gehouden in het gemeentehuis, Rading 1 in Loosdrecht.

Klankbordgroep

Met de aanwonenden en bedrijven van de Nootweg is een klankbordgroep opgericht. De gemeente heeft samen met deze klankbordgroep een ontwerp gemaakt voor de reconstructie. Tijdens de bewonersavond wordt dat ontwerp toegelicht. Tevens wordt er een visualisatatiefilm vertoond. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inzage

Het ontwerp voor de Nootweg ligt vanaf 27 september 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Openbare Werken (09.00-12.30 uur), in de bibliotheek aan de Tjalk en op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl. Schriftelijke reaties kunnen aan het college van burgemeester en wethouders worden gericht, Postbus 190, 1230 AD  Loosdrecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, nat
18 gr.
windkr. 3