WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
PvdA trekt op met DB
Wijdemeren, ma 20 september 2010

Ben Steenvoorden wijst erop dat zijn partij voortdurend heeft gepleit voor overleg met de verenigingen, voorafgaand aan een besluit over de accommodatienota.

ingezonden brief

PvdA Wijdemeren

Beste Rik en Co,

Ik wil me verder niet mengen in jullie verschil van inzicht maar toch wil ik nog wel wat toevoegen aan het verhaal van de harmonisatie. Ik mis namelijk de inbreng die de PvdA heeft gehad in de totstandkoming van het uiteindelijke besluit.

Allereerst moet ik een compliment maken aan DB omdat zij het aan het dualisme een duidelijke invulling geven. Co omschrijft de redenen van het amendement duidelijk maar toch...je stemt unaniem tegen het plan van je eigen wethouder!

Wat een beetje ondersneeuwt door deze moedige daad is het feit dat de PvdA de enige partij was in de commissievergadering die heeft gezegd dat er eerst met de verenigingen gesproken moet worden alvorens de tarieven vast te stellen. Eerst draagvlak proberen te creëren. Dan pas kan het voorstel verder besproken worden. Ook in de raadsvergadering hebben we dat nog eens herhaald. In het verslag van de WWK lees ik slechts dat het verbazing oproept dat de PvdA het amendement steunt. We zijn vanaf het begin duidelijk geweest (lees ook het verslag in de WWW) maar waarschijnlijk niet voldoende. Daarom deze reactie.

Vriendelijke groet,

Ben Steenvoorden
PvdA

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 4