WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schakers gefuseerd
Wijdemeren, ma 20 september 2010

De schaakverenigingen in Wijdemeren zijn gefuseerd. Vanaf nu is er nog een enkele schaakvereniging, de SV Wijdemeren.

persbericht

Nieuwe schaakvereniging in Wijdemeren!

Nog niet zo heel lang geleden bestonden er in drie dorpskernen van onze gemeente Wijdemeren drie schaakverenigingen, namelijk SV ’s-Graveland in Kortenhoef, SV De Kasteelridders in Nederhorst den Berg en SV Loosdrecht in Loosdrecht.

De vereniging in Loosdrecht is opgeheven, zodat er twee verenigingen overbleven. De besturen daarvan gingen in overleg over het idee om in één gemeente één schaakvereniging te hebben. Dit overleg heeft ertoe geleid dat tijdens de zomerstop de beide verenigingen zijn samengegaan in één schaakvereniging voor de gemeente Wijdemeren met de logische naam SV Wijdemeren.

De SV Wijdemeren heeft haar speellokaal in gebouw “de Matrijs” aan de Julianaweg 11-a te Kortenhoef. U bereikt het speellokaal door tussen de percelen Julianaweg  11 en 13 het gangetje naar achteren in te gaan. Bij het gebouw is parkeergelegenheid voor een aantal auto’s. Daarnaast is er altijd wel mogelijkheid om te parkeren langs de rijbaan van de Julianaweg.

De speelavonden van de interne competitie beginnen elke donderdagavond om 20.00 uur. Naast de interne competitie neemt de SV Wijdemeren ook met twee viertallen deel aan de externe viertallencompetitie van de Stichts Gooische Schaakbond. Voor diegenen die bekend zijn met de diverse termen van de schaaksport: de rating van de leden varieert tussen 1340 en 1665 ELO-punten.

Dus draag je de schaaksport in clubverband binnen de gemeente Wijdemeren een warm hart toe en heb je altijd al in clubverband willen schaken, meld je dan aan bij de secretaris van de vereniging, J. van der Klein, te bereiken op tel.nr. 035-6563297 of via mail agenturen at intertextiles.nl. Gewoon binnenlopen op donderdagavond bij De Matrijs kan natuurlijk ook.

Voor de contributie hoef je het niet te laten, want die bedraagt per seizoen slechts 55 euro. De vereniging beheert haar eigen hapjes en drankjes, zodat deze ook tegen schappelijke prijzen aan haar leden kunnen worden aangeboden.

Graag zien we je in gebouw “de Martijs” in Kortenhoef!
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 4