WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Start EHBO Cursus
Wijdemeren, do 2 september 2010

Op 6 oktober start een EHBO-cursus, die opleidt voor het EHBO diploma. Het examen wordt in februari afgenomen.

persbericht

Gezocht: helden m/v

Wees een held wanneer het telt en volg een EHBO-cursus. Nu is het moment: de beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED start op woensdag 6 oktober a.s. in gebouw De Matrijs, Julianaweg 11a te Kortenhoef om 20.00 uur.

Er zijn nog plaatsen vrij! De lessen van 2 uur vinden wekelijks plaats m.u.v. de schoolvakanties en leiden op voor het examen in februari 2011. De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. leert u hoe u een bekwame eerste-hulpverlener wordt tijdens de opleiding Eerste Hulp bij Ongelukken.

U leert bijvoorbeeld hoe u een ernstige bloeding kunt stelpen, hoe te handelen bij kleinere ongelukjes, hoe u moet reanimeren en een AED moet bedienen. Uw handelen kan levens redden.

De kosten bedragen € 175,00 inclusief examengeld, cursusmateriaal, de module Verbandleer en koffie of thee op de cursusavond.
Voor inlichtingen en aanmeldingsformulieren kunt u telefonisch (035-6560998) of per e-mail (secretariaat at ehbo-sgraveland.nl) contact opnemen met het secretariaat of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 2