WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stopverbod Parklaan!
Kortenhoef, wo 13 oktober 2010

Petra van der Laan uit Kortenhoef is niet blij dat het parkeer- en stopverbod aan de Parklaan, bij de scholen, is opgeheven.

ingezonden brief

Sinds een aantal maanden is het parkeerverbod en het verbod om stil te staan op de Parklaan in Kortenhoef opgeheven. Wat een luxe als je je kind naar school brengt met de auto. Je kan nu heerlijk aan beide kanten van de Parklaan parkeren. Helemaal geweldig als je met de auto komt...

Echter, als je met de fiets wilt komen is het behoorlijk gevaarlijk geworden. Doordat aan beide kanten geparkeerd wordt is er een soort fuik ontstaan waar je als fietser doorheen moet. Met natuurlijk altijd auto's op je hielen die je willen inhalen (Wat onmogelijk is zonder de fietser van zijn sokken te rijden. Maar toch proberen we het.) En tegemoetkomend verkeer dat er ook langs wil. Om niet te spreken over de openzwaaiende portieren van de auto's die er geparkeerd staan.

Ik woon aan de Zuidsingel en kom wel weer lopend met mijn kinderen naar de Regenboogschool in plaats van met de fiets. Alleen moet ik dan weer oppassen voor alle hondendrollen die midden op de stoep liggen aan de Parklaan.

Vandaag nog zaten de wielen van mijn kinderwagen en schoenen van mijn dochter onder de poep. Het is nog een hele belevenis om naar school te lopen, fietsen of rijden met de auto.

Petra van der Laan
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
WWK
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
12 gr.
windkr. 2