WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pieten Talentenjacht
Kortenhoef, wo 17 november 2010

Op maandag 15 november start op basisschool de Regenboog in Kortenhoef de P – factor. De Pieten-talentenjacht.

ingezonden bericht

De start van de P- factor op basisschool de Regenboog

Op maandag 15 november start op basisschool de Regenboog in Kortenhoef de P – factor.

Er zijn namelijk berichten binnen gesijpeld dat Sinterklaas dringend op zoek is naar nieuwe Zwarte Pieten. Tijdens de voorbereidingen op zijn jaarlijkse boottocht naar Nederland kwam de Sint er achter dat er in ons landje erg veel talentenjachten op tv zijn. Dit leek hem een fantastisch idee en de P- factor was geboren.

De komende drie weken zullen de leerlingen van de Regenboog verschillende audities gaan doen om te bepalen of zij misschien wel de nieuwe Zwarte Piet kunnen worden.

Aan de hand van verborgen camera beelden krijgen de kinderen te zien en te horen waar een goede Zwarte Piet aan moet voldoen. Het eindresultaat zal op vrijdag 3 december bekend worden gemaakt als de kindervriend bij de Regenboog op bezoek gaat. Er gaan zelfs geruchten dat zijn entree zeer spectaculair gaat worden. Menig Hollywood ster zou er jaloers op zijn . De aankomst van de Sint is ook de laatste kans voor de leerlingen om hun talenten te laten zien. Door middel van een zelfgeschreven lied en dans hopen de kinderen een onuitwisbare indruk achter te laten en de nieuwe Zwarte Piet te worden!!

Naast de P factor zijn er nog veel meer activiteiten. Het bakken van pepernoten, boetseren met marsepein, Sinterklaasliedjes zingen, schoen zetten, de surprise kijkavond op donderdag 2 december en als klap op de vuurpijl; het bezoek van de Sint op 3 december. Het worden weer spannende weken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
6 gr.
windkr. 1