WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lintje voor Kees Bosdijk
Wijdemeren, wo 10 maart 2010

Vanavond, tijdens de afscheidsraad, werd fractievoorzitter Kees Bosdijk (PvdA) verrast met een lintje. Hij heeft twaalf jaar in de raad gezeten.

persbericht

Lintje voor vertrekkend raadslid Kees Bosdijk

De heer C.W.F. Bosdijk heeft op woensdagavond 10 maart uit handen van burgemeester Heerschop een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau omdat hij zich als raadslid 12 jaar ingezet heeft voor de lokale politiek van de gemeente Wijdemeren en de voormalige gemeente Nederhorst den Berg. De heer Bosdijk (65) kreeg de versierselen opgespeld tijdens een speciale raadsvergadering waar afscheid genomen werd van de vertrekkende raadsleden en burgemeester Heerschop.

PvdA

Kees Bosdijk startte op 14 april 1998 als raadslid voor de Partij van de Arbeid in de voormalige gemeente Nederhorst den Berg. Na de herindeling zette hij dit voort in de gemeente Wijdemeren. Sinds maart 2006 is hij tevens fractievoorzitter.

Uitvoering taken

De heer Bosdijk heeft zijn taak als raadslid altijd uiterst serieus genomen. Hij volgde alle ontwikkelingen op de voet, stelde kritische vragen als hij dat nodig vond en wist ook steeds goed samen te werken met de andere fracties binnen de raad. Binnen de gemeente was hij altijd paraat bij die bijeenkomsten en gelegenheden waar hij als gemeenteraadslid was uitgenodigd of waarbij hij zich als raadslid betrokken voelde.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
4 gr.
windkr. 2