WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstroute 's-Graveland
's-Graveland, wo 5 mei 2010

Op zondag 23 en maandag 24 mei, tijdens het Pinksterweekend, wordt de jaarlijkse Kunstroute 's-Graveland weer georganiseerd.

persbericht

Kunstroute 's-Graveland, Pinksteren 2010

De Kunstenaars in dit mooie gebied houden Open Atelier voor u op zondag 23 en maandag 24 mei, van 11:00 tot 17:00 uur.


Jacky Sluijter springtime 80x100

De jaarlijkse Kunstroute brengt u dit jaar op vele mooie locaties in het waterrijke gebied van Wijdemeren. Het bekende kunstenaarsdorp Kortenhoef – en dan met name de Kortenhoefsedijk, waar zovele kunstenaars hun inspiratie hebben gevonden - ligt centraal in de route. Hier bevindt zich het startpunt in de Oude School "Het Kraaiennest", Kortenhoefsedijk 145.

In de Oude School is een kleine expositie ingericht met werk van alle deelnemende kunstenaars, zodat u zich hier alvast kunt oriënteren op het atelierbezoek van uw keuze. Hier vindt u alle informatie over de deelnemers en de route er naar toe. Bovendien zijn de ateliers onderweg te herkennen aan de vlag met driekleurige Wimpel.


Marjolein Knol 100x120

Het boeiende van de Kunstroute is de veelzijdigheid van de deelnemers. Of u nu van schilderijen houdt, van beelden, keramiek of sieraden of fotografie, er is een breed en kunstzinnig aanbod te zien! Alle Kunstenaars in het Wijdemerengebied hebben zich verenigd om er een mooi Pinksterweekend van te maken, en om het nog afwisselender te maken zijn er bovendien nog gastexposanten uitgenodigd.

Als extra attractie zijn er op 2e Pinksterdag muzikale optredens gepland.

Kom dus met Pinksteren naar de Kunstroute 's-Graveland. U wordt welkom geheten door de volgende kunstenaars:

Tony Beydorff, Dick ’t Hoen, Ingrid Jansen, Will Kellermann, Maria Klein, Marjolein Knol, Emma van der Meulen, Jacky Sluijter, Maarten Vlam, Ria Berg en Gea Lamme.

Gastexposanten zijn Pieter Schouten, Nico van der Wolk en Evert Boeve.

Meer informatie is te vinden op www.kunstroutesgraveland.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 2