WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Steun voor Horstermeer
Ankeveen, di 4 mei 2010

Patrick Kreuning uit Ankeveen steekt de Horstermeerders een hart onder de riem in hun strijd tegen de provincie , AGV en Natuurmonumenten.

ingezonden brief

Het is toch niet te geloven?

De hoge Heren die met wilde plannen komen om zomaar een compleet gebied om te vormen, zonder te kijken naar wat voor effecten dit heeft voor aan- en omwonenden en hun huizen. Misschien is er wel onderzoek gedaan, maar dat is duidelijk niet grondig genoeg gedaan. Ook op 3 mei was de Horstermeer weer op de Noord Hollandse TV-zender.

Dit begint zo onderhand een rampscenario te worden voor de gedupeerden welke doet denken aan het boek Werk in Uitvoering van Stephen King. Een man moet in dat boek zijn huis verlaten en een andere plaats voor zijn fabriek zoeken, omdat door dat gedeelte van de stad een nieuwe snelweg komt. Door emotionele omstandigheden (die man verloor zijn zoontje) is hij niet in staat zijn verleden achter zich te laten en zint hij op wraak. Als hij zichzelf en zijn huis met explosieven opblaast, komt er een onderzoek dat aantoont dat de verlenging van de snelweg niet nodig was, doch slechts een slap excuus was van de overheden om het geld dat jaarlijks voor wegonderhoud wordt uitgekeerd door het rijk niet te verliezen of te zien teruglopen.

Ik vraag mij af wat het gewin voor de provincie NH is? Voor een grensgebied dat wellicht ooit terug naar Utrecht keert bij een herverdeling van provincies doet ze wel erg veel moeite om de bevolking tegen zich in het harnas te jagen, eerst al met de Loosdrechtse plassen en nu dit weer.

Ik wens de Horstermeerders veel sterkte in hun strijd.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 4