WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Overleg over de Kermis
Oud-Loosdrecht, vr 30 juli 2010

Aanwonenden aan het Vuntusplein in Oud-Loosdrecht voelen zich overvallen door de mededeling dat er kermis op hun plein komt. Zij vragen om overleg.

ingezonden brief

De andere kant van de kermis

Groot was onze verbazing toen we lazen in de Nieuwsster van  deze week, dat er 3 dagen kermis is gepland rondom de gondelvaart/avondmarkt in Oud-Loosdrecht.

Als aanwonenden aan het Vuntusplein (kermisterrein) hadden we minstens vooroverleg willen hebben over een aantal zaken. Bijvoorbeeld: waar parkeren wij die 3 ( of 5) dagen? Vertrek maandagmorgen naar school of werk zonder een auto dichtbij is heel vervelend ( zacht uitgedrukt). Geluidsoverlast? Is dat beperkt en dan de rondhangende jeugd in onze woonwijk? Veel onzekerheden die in de vakantie over ons heen gestort worden!

Organiserenden, overleg met de buurt is nodig en natuurlijk niet achteraf.

Bewoners Vuntuslaan

De schrijver van bovenstaande ingezonden brief heeft zich met naam en adres bekendgemaakt bij de redactie, maar verklaart te spreken namens de buren. De auteur wenst daarom te ondertekenen met Bewoners Vuntuslaan. Het is dus geen anonieme brief, anders was hij niet gepubliceerd.

Red. WWK

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 3