WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Varen naar Eendenkooi
Wijdemeren, di 20 juli 2010

Vanaf 30 juli kunt u met Natuurmonumenten naar de eendenkooi varen in het oudste natuurgebied van Natuurmonumenten, het Naardermeer.

persbericht

Met een fluisterboot naar de eendenkooi van het Naardermeer

Weet u hoe een eendenkooi eruit ziet? En waarvoor hij vroeger werd gebruikt? Vanaf 30 juli is de eendenkooi elke vrijdag, zaterdag en zondag het doel van de bijzondere vaartochten in het oudste natuurgebied van Natuurmonumenten, het Naardermeer.

Op 5, 12, 19 en 26 augustus kunt u ook ’s avonds de eendenkooi bezoeken. Speciaal voor gezinnen met kinderen van 6 t/m 12 jaar is er op 28 juli en 4, 11, 18, en 25 augustus ‘Naardermeer Live’, een avontuurlijke vaartocht. Kijkt u op www.naardermeer.nl voor een overzicht van alle data en tijden.

Kosten

Vaartocht eendenkooi: € 8 (leden Natuurmonumenten), € 12 (niet-leden), € 4 (kinderen 6 t/m 12 jaar).
Naardermeer Live: € 4 (kinderen 6 t/m 12 jaar), € 5 (leden Natuurmonumenten), € 8 (niet-leden).

Reserveren en vertrekpunt

Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig bij de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55 of via www.naardermeer.nl. Een keer iets anders doen met een familiedag of personeelsuitje? Boek dan een groepsexcursie bij onze ledenservice.

De vaartochten op het Naardermeer vertrekken vanaf het nieuwe publiekspunt Stadzigt, gelegen aan de rand van Naarden. De routebeschrijving staat op de website.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
31 gr.
windkr. 2