WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schilderen in De Spot
Nederhorst den Berg, ma 25 januari 2010

Op 7 en op 21 maart wordt in centrum De Spot in Nederhorst den Berg een workshop tekenen en schilderen gegeven door Lily Ruizendaal.

persbericht

Workshop tekenen en schilderen (impressionistisch) volgens bijzondere methode door Lily Ruizendaal

Zondag 7 maart 2010. Thema: Koeien of schapen.
Zondag 21 maart 2010. Thema: Modern stilleven van fruit.

De workshop wordt gegeven in Cultureel Centrum de Spot,  Blijklaan 1, te Nederhorst den Berg van 10.30 tot ca. 16.00 uur, is inclusief eenvoudige lunch, materialen (acrylverf) en schildersdoek. Kosten € 75.

Thema Koeien en schapen:

U werkt van door mij aangeleverde foto’s van koeien of schapen. Via speciale methode gaan we een tekening op doek zetten, waarna we op impressionistische wijze naar een bijzonder en kleurrijk eindresultaat zullen werken. Aan het einde van de dag gaat u met een prachtig schilderij naar huis.

Thema Modern stilleven van fruit:

U werkt met een echt door mij modern gecomponeerd stilleven. Via speciale methode gaan we de compositie op doek zetten, waarna we op moderne en impressionistische wijze naar een bijzonder kleurrijk eindresultaat zullen werken. Ook vandaag gaat u aan het einde van de dag met een prachtig schilderij naar huis.

Tijdens beiden workshops besteden we aandacht aan compositie, kleuren mengen, schaduwkleuren, toets van de penseel en werken met licht en donker. Ondanks dat u allemaal met hetzelfde onderwerp werkt zult u aan het einde van de dag een verschillend eindresultaat zien, elk schilderij heeft eigen en persoonlijk handschrift. De workshop is ook zeer geschikt voor beginners.

Aanmeldingen via lily.art at planet.nl of 06-29110401. Ook voor vragen of meer informatie.

(Workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.)
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
- 2 gr.
windkr. 2