WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hilbrand waarom?
Ankeveen, do 21 januari 2010

Waarom is Hilbrand Korver overgestapt naar de PvdA, die toch ook voor de onderwerpen stemde waar Korver tegen was?

ingezonden brief

Geachte heer Korver,

Ik begrijp u niet. U zegt vanwege meningsverschillen uit GL te zijn gestapt, vervolgens komt u met uw HKA op voor de bomen aan het Noordereind en de onveilige situatie rondom de Klapbrug, en dan stapt u in een PvdA, dat reeds deel uitmaakte van de coalitie en derhalve zijn goedkeuring gaf aan de kap van de bomen en de huidige verkeerssituatie.

Dat het PvdA mooie plannen heeft, dat weten we nu wel, maar ja, voor een gemeente die wederom onder curatele staat en die de broekriem ernstig moet aanhalen is het twijfelachtig of die plannen wel haalbaar zijn. Uiteraard gaan de lasten weer omhoog voor de bevolking, de Gemeente krijgt minder geld van het rijk, dus is de burger de pineut. Je kunt echter niet alles bij de burger uit de zak halen, ook de burger wil een rustig leven, die heeft niets aan al die mooie plannen, want de plannen van de afgelopen coalitie heeft de burger meerdere keren de woede op de hals gehaald, denk aan de lastenverzwaring, het jeugdbeleid, de plantsoentjes rondom de Rozenhof etc.

Als u nu in DB was gestapt, dan had ik dat wel begrepen, DB die al jaren in de oppositie zit, wie weet worden ze nu de grootste partij en anders zal men vrees ik weer in de oppositie moeten.

De PvdA verliest landelijk zetels, de verwachtingen die de fractie hier in ons dorp heeft zijn dan ook nergens op gebaseerd, of het moet zijn dat iedereen die de afgelopen jaren geprotesteerd heeft, zoals U, Mario Wouters en Wim van Oudheusden u tot de PvdA heeft gewend, omdat u allen wel volgelingen had.

Maar ja, als we weer een zelfde coalitie krijgen zie ik het somber in voor de toekomst en dan moeten we maar zien of we in de toekomst wel onder de supervisie van de provincie uit kunnen komen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
3 gr.
windkr. 2