WIJDEMEERSE WEBKRANT
Reconstructie Nootweg
Nieuw Loosdrecht, vr 8 januari 2010

Op maandagavond 18 januari is er in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht.

persbericht

Maandag 18 januari:
informatieavond reconstructie Nootweg

Op maandagavond 18 januari om 19.30 uur is er in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht. Direct aanwonenden zijn hiervoor schriftelijk uitgenodigd. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom.

De gemeente Wijdemeren start begin dit jaar met de voorbereidingen voor de reconstructie van de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht. Het betreft het gedeelte tussen de Luitgardeweg en de Pr. Marijkestraat.

Meepraten

Tijdens de informatieavond informeert de gemeente belangstellenden over de eerste globale planning en de geplande werkzaamheden. De aanwezigen kunnen bij de bijeenkomst van gedachten wisselen over de nieuwe inrichting van de Nootweg. Direct betrokkenen kunnen zich deze avond aanmelden voor de klankbordgroep. Deze klankbordgroep zal betrokken worden bij de verdere uitwerking van de plannen.

Nieuwbouw 't Heimrijck

Tevens zal projectontwikkelaar Artica een presentatie geven over het nieuwbouwproject `t Heimrijck met zestien appartementen, verschillende winkels en een supermarkt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-6 gr.
windkr. 2