WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gemeente en Reclame
Wijdemeren, do 7 januari 2010

De gemeente Wijdemeren heeft een contract afgesloten voor reclame-uitingen. Dit brengt in negen jaar ruim zeventigduizend euro op.

persbericht

Gemeente sluit eerste reclamecontract af

Gemeente Wijdemeren heeft op 6 januari een contract met Brouwer & Partners afgesloten voor reclame-uitingen op 2m²-formaat. Dit levert over een periode van 9 jaar ruim € 70.000,- op.


Links op de foto: wethouder G.H. Abrahamse van de gemeente Wijdemeren en rechts de heer A.L.J. Ermers, directeur van media-exploitant Brouwer & Partners.

Onder het contract vallen de posters in de bushokjes (abri’s) en europanelen. Op dit moment zijn in de gemeente Wijdemeren al 19 abri’s voorzien van reclame. Met het afsluiten van het contract breidt dit aantal uit tot 23 stuks. Op drie locaties in de gemeente komen dubbelzijdige europanelen te staan. Voor deze panelen zoekt men nog naar geschikte locaties.

Over het contract

Buitenreclame is in het dekkingsplan voor de begroting 2009-2011 als inkomstenbron opgenomen. De opbrengsten uit buitenreclame moeten meer structurele inkomsten opleveren. De gemeente Wijdemeren sluit nu een contract af met Brouwer & Partners voor de exploitatie van reclame op 2m²-formaat. Het contract wordt afgesloten voor een periode van 9 jaar, van 2010 tot 2019. Naast het exploiteren van deze reclamevorm, is in het contract tevens opgenomen dat Brouwer&Partners een viertal verouderde abri’s in Kortenhoef vervangt en alle abri’s onderhoudt.

Andere reclamevormen

Het contract voor reclame-uitingen op 2m²-formaat is het eerste contract dat wordt afgesloten. Komend jaar zal de gemeente ook contracten afsluiten voor aankondigingsborden, lichtmastreclame en reclamevitrines. Dit levert naast inkomsten voor de gemeentekas ook meer promotionele mogelijkheden voor ondernemers op.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-4 gr.
windkr. 2