WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jagthuis Lunchconcert
Horstermeer, wo 24 februari 2010

Op zaterdag 6 maart zal celliste Claire Beumer uit Hilversum een lunchconcert geven in het Jagthuis in de Horstermeer.

persbericht

Lunchconcert in Het Jagthuis met celliste Claire Bleumer
Zaterdag 6 maart

Ze deed mee aan het eerste celloconcours in Amsterdam, studeerde met onderscheiding af aan het Royal College of Music in Londen, behaalde een 9,5 voor haar bachelor in Utrecht en komt gewoon uit Hilversum: celliste Claire Bleumer.


Claire Beumer

Samen met pianiste Saskia Lankhoorn treedt ze op tijdens een lunchconcert in de serie Losse Noten in Het Jagthuis. Het duo heeft een mooi programma samengesteld met parels uit de celloliteratuur: sonates van Johannes Brahms, Claude Debussy en Dmitri Sjostakovitsj. In Het Jagthuis vinden vaker concerten plaats buiten de zondagse serie Theeconcerten. Zo wordt in de serie Losse Noten tegemoet gekomen aan wensen van musici om op korte termijn een concert te geven.

Binnenkort gaat de A-serie van start, een serie waarin amateurmusici hun concert mogen geven. De tijdstippen van al deze concerten zijn wisselend, we proberen u via deze berichten zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Alle actuele informatie kunt u ook altijd terug vinden op de website van het Jagthuis: www.jagthuis.nl. Maar aanstaande zaterdag kunt u dus in het Jagthuis terecht voor het eerste lunchconcert, met musici van goeden huize!

Het lunchconcert door Claire Bleumer en Saskia Lankhoorn vindt plaats op zaterdag 6 maart en begint om half één. Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk een wandeling te maken door de Horstermeerpolder. Wanneer u zich om 11 uur bij Het Jagthuis meldt, ontvangt u een routebeschrijving en toelichting van de wandeling die ongeveer een uur duurt. Reserveren (16 euro per kaart) via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal at jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 12.30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 3