WIJDEMEERSE WEBKRANT
GL: Een onsje minder
Horstermeer, di 2 februari 2010

Felix Flameling (GL, nummer 2) reageert namens die partij op de kritische vragen die Kees Bosdijk (PvdA) aan wethouder en lijsttrekker Nelleke Schenkkan (GL) stelde.

ingezonden brief

Verhaal in verkiezingstijd

Wat een verhaal, wat een woordenbrij en een vraag blijken er drie te zijn.
Het is denk ik zelden voorgekomen dat een vraag aan een collegelid in de rondvraag van een commissie met een tekst van ongeveer 500 woorden wordt ingeleid. Kan het een onsje minder?!!

Wethouder Schenkkan heeft haar eigen collegiale verantwoordelijkheid en zal die zeker in de beantwoording van de PVDA-vragen nemen. Daarbij zal ze ongetwijfeld dat wat scheef staat recht zetten en wat verkeerd is overgekomen duidelijk maken.

Om de PVDA alvast een beetje gerust te stellen nog eens het GroenLinksstandpunt in het Horstermeerverhaal: Wij onderschrijven de 4D`s en vinden tevens dat over de moeilijke problematiek een eensluidend standpunt naar buiten moet van het College en de gemeenteraad. Uiteindelijke besluitvorming is de verantwoordelijkheid van de provincie na overleg met alle betrokkenen, Dat is iets anders dan iedereen  te vriend houden.

GroenLinks wil ook voorkomen dat bolle verkiezingsretoriek de toon gaat zetten in dit debat.

Alle betrokkenen wordt veel sterkte toegewenst.

Felix Flameling
GroenLinks

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
2 gr.
windkr. 5