WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tien EHBO diploma's
's-Graveland, ma 1 februari 2010

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO 's-Graveland e.o. feliciteert tien cursisten van het seizoen 2009-2010 met hun EHBO-diploma.

persbericht

EHBO-cursus met succes afgerond!

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. feliciteert haar cursisten van het seizoen 2009-2010 met het behalen van hun EHBO-diploma!

Woensdag 27 januari j.l. zijn Rob van Ginkel, Sandor de Graaf, Margreet Holdinga, Jonathan Juursema, Bas Kers, Jason Kiem, Monique v.d. Meer, Harry Oudejans, Ruben Oudejans en Willem de Ruijter geslaagd voor de beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED onder leiding van docenten Ria Pot en Dorrie Huson, arts Maarten van Mourik en begeleidster Jeanne Lunter. Zij mogen zich nu EHBO-er noemen en zijn er klaar voor waar nodig eerste hulp te bieden.

In het najaar en, bij voldoende belangstelling, in het voorjaar zal er weer een nieuwe cursus starten. Voor inlichtingen en aanmeldingsformulieren kunt u telefonisch (035-6560998) of per e-mail (secretariaat at ehbo-sgraveland.nl) contact opnemen met het secretariaat of kunt u website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
sneeuw en zon
4 gr.
windkr. 2