WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pietje Bell Musical
Kortenhoef, di 7 december 2010

Op zaterdag 8 januari 2011 speelt Theater van Santen de voorstelling Pietje Bell en de Zwarte Hand in de Dobber in Kortenhoef.

ingezonden bericht

PAS OP: PIETJE BELL en de ZWARTE HAND zijn er

Het is de Stichting Jeugdtheater Kortenhoef weer gelukt een voorstelling voor de jeugd van de Wijdemeren te organiseren. Zaterdag 8 januari 2011 speelt Theater van Santen de voorstelling Pietje Bell en de Zwarte Hand in de Dobber. Dit is een leuke mini-musical voor kinderen van zes jaar en ouder die ontroert, spannend is maar ook veel humor kent.

Pietje Bell is jarig en daarom organiseert hij het grootste koninklijke buurtcircus dat ooit rondgetoerd heeft, tijdens het afschieten van een levende kanonskogel breekt er echter brand uit. Pietje Bell en zijn vriendje Wimpie van Dorp slaan op de vlucht en verstoppen zich op een boot. "Misschien vaart-ie wel naar Londen of Amerika, dan ken de polisie ons lekker niet vinden," zegt Pietje nog. Als Teun, een van de meest gezochte boeven van Rotterdam, de verstekelingen ontdekt begint het avontuur pas echt. 

Zonder financiële hulp van MeerMagazijn.nl, Controllux , ID Makelaars en Concept en Design was het de stichting niet gelukt deze voorstelling te organiseren. Wij zijn ze zeer dankbaar dat het mogelijk blijft dat zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen maken met theater in Wijdemeren.

Pietje Bell begint zaterdag 8 januari om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn te koop bij boekhandel CW ’76, Meenthof 26 te Kortenhoef. Voor meer informatie over de Pietje Bell en de Zwarte Hand www.theatervansanten.nl. Wist u ook al dat Stichting Jeugdtheater te volgen is op Twitter?

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
-2 gr.
windkr. 3